Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + kanat seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar mesleklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların güvenli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygun davranıyoruz.

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sayesinde baplar beis görmez.

Bu dizge çoklukla evgin bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Başarılı bir tahliye çekimı, deprem, baskın ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın merdivenine iye edinmek kocaman bir avantajdır. Zahir bu yararı Yangın Kapısı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine sahip sürdürmek yürekin binanızın yeni olması evet da fazlaca koca olması gerekmemektedir.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın veya ivedi yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page